You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Book Online

* Please Fill Required Fields *
gegrilde

GEGRILDE PERZIKEN

Australian Recepten, Uncategorized / No Comment / February 22, 2019

INGREDIENTEN:

  • 4 perziken
  • 250 gr mascarpone
  • 15 ml slagroom
  • 20 gr poedersuiker
  • 1 citroen, sap en rasp
  • 10 gr bruine suiker snufje Kaneel
  • 30 ml Pukara Estate Rode Wijn Likeur Azijn
  • 8 munt blaadjes

BEREIDING:

Voeg de mascarpone, slagroom, poedersuiker, citroen sap en rasp in een kommetje. Klop deze ingrediënten tot een licht en glad geheel. De mouse kan in de koelkast worden gezet tot later gebruik. Smelt de boter in een koekenpan bij een medium temperatuur. Snij de perziken in half en besprenkel met kaneel. Bak de perziken 4 minuten aan de vruchtvlees kant. Plaats de perziken op een bakplaat en bestrooi ze met bruien suiker (vruchtvlees kant boven) Plaats de perziken 4 a 6 minuten onder een warme gril, tot ze zacht zijn en een gouden kleur hebben. Leg de perziken, mouse en munt blaadjes op het serveer bord. Besprenkel het geheel met de likeur azijn.

Comments are closed.