You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Book Online

* Please Fill Required Fields *
worteltaart

WORTEL TAART

Australian Recepten, Uncategorized / No Comment / February 22, 2019

INGREDIENTEN:

  • Taart: 2 eieren
  • 125 gr bastaard suiker
  • 2 ml vanille essentie
  • 200 ml Pukara Estate
  • Premium Extra Virgin olijfolie
  • 100 gr bloem, gezeefd
  • 5 ml Pukara Estate Red Wine Liqueur azijn
  • 5 gr gemengde kruiden
  • 3 gr zout
  • 200 gr winter wortelen, geraspt
  • 30 gr pecan noten
  • Glazuur:
  • 30 gr boter
  • 60 gr Philadelphia
  • 5 gr citroen schil, geraspt
  • 180 gr poeder suiker, gezeefd

BEREIDING:

Verwarm de oven voor tussen 180-200 ºC. Bestrijk een 20 cm cake bakblik met boter. Klop de eieren en suiker met een handmixer. Daarna kun je de vanille en olie in de kom kloppen. Voeg de bloem balsamicoazijn en gemengde kruiden met een houten spartel toe. Als laatste worden de wortel en pekan noten in de kom gedaan. De ingrediënten moeten goed worden gemengd. Het beslag kan in het bakblik worden gegoten en tussen de 45 en 50 minuten worden gebakken. Glazuur Smelt de boter. Haal de kom van het vuur en voeg de Philadelphia toe, klop het mengsel totdat het glad is. Voeg de citroen en poedersuiker toe en blijf kloppen totdat het glazuur een gladde structuur heeft. Plaats in koelkast. Nadat de taart is afgekoeld kan het glazuur worden aangebracht

Comments are closed.